Gyűjtemény/Collections
     
Egyebek/Others
     
Látogatók/Visitors
Indulás: 2008-01-26
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Magamról/Myself

 

Bemutatkozás:

Mártai János rendőr karjelvény gyűjtő vagyok. 2001 óta dolgozom a Rendőrség hivatásos állományában, először a Váci Rendőrkapitányságon végeztem munkám, majd 2008. júliusától a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályán dolgzom.

A karjelvényeket 2007 nyarától gyűjtöttem, fő gyűjtési területem a Magyar Köztársaság Rendőrségének rendszeresített, tervezett, és egyéb karjelvényei, valamint a világ bűnüldöző szerveinek bűnügyi technikával összefüggő karjelvényei. Gyűjteményem kb. 300 db karjelvényből állt, amit 2011 tavaszán  értékesítettem.

Ezen az oldalon azok a karjelvények láthatók, amiket sikerült összegyűjtenem, illetve össze akartam gyűjteni.

Az oldal megtekintéséhez jó szórakozást kívánok!
 

 Mártai János r.zls.

 

 

     

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human